Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Itä-Suomen yliopiston https://www.biotalouskoulutusitasuomi.fi/ -sivustoa ja on laadittu 19.01.2022. Sivusto on julkaistu 05.03.2020. Sivustoa on päivitetty 25.1.2021.

Itä-Suomen yliopiston verkkosivustojen, mobiilisovellusten ja niihin liittyvien sisältöjen tulee olla saavutettavia. Saavutettavuus digitaalisessa ympäristössä tarkoittaa sitä, että mahdollisimman moni erilainen ihminen voi käyttää verkkopalveluja käyttäjä-, tilanne- ja teknologiakohtaisista eroista riippumatta. Saavutettavuusvaatimukset perustuvat digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annettuun lakiin sekä EU:n saavutettavuusdirektiiviin.

Verkkosivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. Sivustojen saavutettavuus on testattu ja korjattu UEF:n toimesta. Sivustoilla on kuitenkin muutamia ulkoasussa olevia rakenteellisia virheitä, jotka korjataan seuraavan ulkoasun päivityksen yhteydessä.

Saavutettavuuspalaute

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautteeseen vastataan kahden viikon kuluessa. Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella.

 

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille, sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.  Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme, tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto,
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Euroopan unioni, Euroopan sosiaalirahasto, logo.
Vipuvoimaa EU:lta -logo.
Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus -logo.
Opetus- ja kulttuuriministeriön logo.